Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
f

Tijd om te verkopen, tijd voor WEP Media

Met een webshop van WEP Media sta jij aan het roer bij online verkopen. Je kan makkelijk zelf producten aanpassen en zelfs je complete voorraad beheren.

f
j

Veilig Betalen

Klanten betalen makkelijk en snel via iDeal, PayPal of MasterCard.

v

Eigen Baas

Je bent niet afhankelijk van derde partijen zoals Marktplaats of bol.com.

h

Voorraad onder controle

De webshop beheert jouw voorraad automatisch, zo bespaar je veel tijd.

j

24/7 Support

Wij staan altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

d

Jij staat aan het roer

In tegenstelling tot andere bedrijven sta je bij WEP Media zelf aan het roer. Na opleveren van je professionele webshop leggen wij je de fijne kneepjes van de site uit. Na deze uitleg aan de hand van video's kan je zelf je producten en betalingen beheren, aanbiedingen toevoegen en nog veel meer. Jij bent de baas van je webshop. Heb je het druk en wil je het beheer liever uit handen geven? Dat kan natuurlijk ook.

Uitstekend!!

Fijn samengewerkt met de jongens van Wepmedia. Altijd meedenkend en kijken naar oplossingen. De nieuwe website van stukadoorsbedrijf Nesselande is weer helemaal klaar voor de toekomst.

Marcel van Oijen (Stukadoorsbedrijf Nesselande)

Inzicht in je bedrijf

Als je je eigen producten verkoopt is inzicht in je sales het allerbelangrijkst. Daarom krijg je bij al onze webshops een uitgebreid dashboard te zien met duidelijke statistieken. Hoe lopen je producten? Wat is je winst na belastingaftrek? En hoe zit het met de voorraad? Alles is in één oogopslag te zien.

s

Prachtig op alle devices

Mobiele telefoons worden tegenwoordig meer gebruikt dan ooit. Het is daarom meer dan logisch dat webshops hierop aangepast moeten zijn om zoveel mogelijk sales mogelijk te verkrijgen. Helaas werken websites van veel bedrijven nog steeds slecht tot niet op de telefoon. Bij WEP media staat 'device friendly design' centraal. Alle webshops zijn door je klanten makkelijk te gebruiken op alle telefoons.

WEP Tutorials

Een waardevolle toevoeging aan onze webshops is WEP Tutorials. Onze co-founder Tjalling legt hier alles over jouw nieuwe webshop uit! Zo word jij in no-time een expert en ken je jouw website door en door. Kom je er aan de hand van deze video's nog steeds niet uit? Geen zorgen u kunt ons natuurlijk altijd contacteren, ook als uw webshop online staat!

Mogen we aan de slag?

Wat is WEP Media?

WEP Media is een webdesign en marketingbureau. Wij zijn een team van gedreven jonge ondernemers die elke dag weer met veel plezier voor u klaarstaan. Gaan we de samenwerking aan?

Beschikbaarheid

Wij staan altijd voor u klaar.

Email

info@wepmedia.nl