Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000

Portfolio

Dit zijn enkele klanten die wij blij hebben mogen maken met een nieuwe website. Staat uw bedrijf hier binnenkort tussen?

s

Stukadoorsbedrijf Nesselande

Stukadoorsbedrijf Nesselande is hét bedrijf voor stuken in Nesselande en Omgeving. Uitstraling is voor ieder bedrijf erg belangrijk, en al helemaal voor een stukadoor. WEP Media heeft een grote bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van het online imago van Stukadoorsbedrijf Nesselande. Marcel, de eigenaar, was zeer tevreden en liet een 5 sterren review achter op trustpilot.

3D Flow

3dFlow is een brainspotting- en coachingspraktijk voor toppresteerders in het bedrijfsleven en topsporters maar ook voor particulieren die bijvoorbeeld willen stoppen met roken. Irene, de eigenaar zocht naar een website die rust uitstraalde en waar duidelijk uitgelegd werd wat brainspotting precies inhoudt. Dit is een premium website die met ruwe code geschreven is. Ieder detail is met de hand afgewerkt precies volgens de wensen van Irene.

Petit Lionne

Petitlionne is een klein sierraden en kleding bedrijf. Deze startup verkocht eerst alleen maar via sociale media maar wilde graag groeien. Wendelien, de eigenaar, kwam naar ons met de vraag of wij een simpele webshop voor haar op konden zetten. Natuurlijk zeiden wij daarop ja. Zo gezegd zo gedaan, binnen 8 dagen stond de website online. Wendelien is erg tevreden, zoals te zien aan de velen aanbevelingen die ze op haar sociale media gepost heeft.

By Ayaan

By Ayaan Fashion is dé plaats om kleding te kopen. De nieuwe webshop biedt de mogelijkheid om producten in de winkelmand te plaatsen, kortingscodes toe te passen, voorraden te beheren, track en trace, en nog veel meer. Klanten kunnen makkelijk en snel afrekenen met o.a. PayPal, Apple Pay, Credit Cards of iDeal.