Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000

Nieuwe klanten in no-time

Bij WEP Media verzorgen wij doeltreffende marketingcampagnes voor kleine en grote bedrijven. Groeien begint bij WEP Media.

f

Dankzij onze re-marketing strategie adverteren wij op de juiste plekken. Zo bent u geen geld kwijt aan advertenties op onrelevante plekken.

Bent u geintresseerd in uw marketingstatestieken? Dat snappen wij! We houden je goed op de hoogte aan de hand van de nieuwste statistieken.

Dankzij onze re-marketing strategie adverteren wij op de juiste plekken. Zo zal een kind van 7 nooit jouw rollatorreclame te zien krijgen.

Perfecte marketingstrategieën

Als je nog nooit iets met marketing gedaan hebt kunnen wij begrijpen dat er vragen opkomen over hoe wij precies te werk gaan. Na het oriëntatiegesprek zullen wij de marketingcampagne opzetten. Wij werken met rondes aan de hand van onze zogeheten re-marketing strategie. De essentie van deze strategie is hieronder nader weergegeven.

s

Bij dit gesprek bespreken we onze adviezen en uw eisen. Met de resultaten zullen we de eerste marketingronde opzetten.

In de eerste ronde van uw marketingcampagne zullen wij de campagne lanceren en adverteren op plekken die u, en ons relevant lijken.

In de tweede ronde kijken wij naar de statistieken van de eerste ronde en zetten we aan de hand van deze gegevens een nieuwe, beter gepersonaliseerde campagne op.

In de derde ronde kijken wij naar de statistieken van de tweede ronde en zetten we aan de hand van deze gegevens wederom een nieuwe, nog beter gepersonaliseerde campagne op.

Waar adverteren wij?

WEP Media adverteert uitsluitend online. Wij adverteren op platforms als Instagram, Facebook en Google. Wij zijn ervan overtuigd dat deze platforms dè locaties zijn om uw bedrijf te promoten. Dankzij deze online platforms kunnen wij elke seconde de vernieuwde statistieken zien en hier dus ook op ieder moment op inspelen om uw advertenties nog doeltreffender te maken.

j
s

Duidelijke statestieken

Bij WEP Media vinden wij transparantie heel belangrijk. Wij houden u daarom op de hoogte over de voortgang van uw campagne. Aan de hand van overzichtelijke grafieken weet u precies hoe alles loopt.

Zullen we anders even bellen?

Wanneer beginnen we?

Wat is WEP?

WEP Media, beter bekent als WEP is een webdesign en marketingbureau. Wij zijn een team van gedreven jonge ondernemers die elke dag weer met veel plezier voor je klaarstaan. Gaan we de samenwerking aan?