Support & Downloads

Quisque actraqum nunc no dolor sit ametaugue dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consyect etur adipiscing elit.

s f

Contact Info
198 West 21th Street, Suite 721
New York, NY 10010
youremail@yourdomain.com
+88 (0) 101 0000 000
Image Alt

Veelgestelde Vragen

Waarom zijn jullie zo goedkoop?

We geloven erin dat mensen een eerlijke prijs moeten kunnen betalen voor hun website of marketingcampagne. Veel geld vragen past dan ook niet in onze missie om bedrijven sneller te laten groeien door het verbeteren of verspreiden van hun online imago.

Kan ik zelf producten toevoegen?

Producten toevoegen is heel erg makkelijk zoals je kunt zien in onze uitlegvideos. En kom je er niet uit? We helpen je graag.

Hoe kunnen jullie zo snel leveren?

Omdat we een ervaren team hebben, zijn we altijd in staat om er voor te zorgen dat jouw website binnen 10 werkdagen online staat.

Wat is WEP Tegoed?

Bij iedere website of webshop krijg je gratis 4 WEP Tegoed punten. Ieder punt is een kwartier van onze tijd waard, en jij bepaalt hoe we die besteden.

Zijn er later nog dingen die we voor je kunnen doen? Je kan later altijd nog extra punten bijbestellen. We zullen je vooraf altijd een inschatting geven over hoe lang een taak ongeveer zal duren.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, of zoekmachine optimalisatie in het Nederlands. SEO houdt in dat we je website zo inrichten dat hij zo hoog mogelijk tussen de zoekresultaten staat, op de plek waar mensen naar jouw bedrijf zoeken.

Is de prijs waarmee jullie adverteren ook echt de prijs die ik betaal?

WEP Media weet als geen ander hoe vervelend het is als er onverwachte kosten achteraf nog in rekening worden gebracht. Duidelijkheid vinden wij erg belangrijk. Daarom zullen er achteraf nooit extra uren in rekening worden gebracht.

Wat is hosting?

Hosting is het online houden van je website en email. We merken dat klanten het fijn vinden als alles in een keer geregeld is. Daarom kiest iedereen ervoor om hun website door ons te laten hosten.

Hoe zit het met email adressen?

Als je ervoor kiest om bij ons je website te hosten, krijg je 2 gratis email accounts cadeau. Zo straal je ook bij het emailen professionaliteit uit!

Hoe belangrijk is veiligheid voor jullie?

Veiligheid is nu belangrijker dan ooit. Daarom beveiligen we iedere website met een HTTPS (SSL) certificaat. Daarnaast gebruiken we sterke wachtwoorden voor al onze en al jouw accounts.

Wat is remarketing?

Een unieke eigenschap van de marketing van WEP is de zogeheten ‘re-marketing. Dit betekent dat we met verschillende campagnerondes werken. Dit doen wij door de eerste campagneronde te analyseren en aan de hand van deze analyse een nieuwe ronde op te starten, deze tweede ronde is nog beter afgestemd op uw doelgroep en zal dus meer klanten opleveren. Na de afloop van de tweede ronde gaan we ook deze analyseren en zetten wij een derde -meeste specifieke- campagne op. Zo weten wij dus precies wie wel en wie niet geïnteresseerd is en besparen we u zoveel mogelijk geld door niet op de verkeerde plek te adverteren.

Kunnen mensen mijn website vinden?

Zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo kijken naar een hoop verschillende factoren bij het sorteren van zoekresultaten. De belangrijkste factoren zijn hierbij vooral hoe de site intern is ingericht. Wij zorgen ervoor dat dit op de perfecte manier gebeurt, zodat je gelijk een stap voorloopt op de concurrent.

Hoe zit het met latere aanpassingen?

Als je een typefout spot of een foto wilt aanpassen doen we dat natuurlijk gratis voor je, want we geloven erin dat je meer dan alleen een website koopt. Als het gaat om grotere aanpassingen, raden we je aan WEP Tegoed aan te schaffen.

Houden jullie mij op de hoogte?

Bij WEP Media is het bouwen van een website teamwork. Duidelijk en transparantie zijn de twee belangrijkste kenmerken van een goede samenwerking. Daarom houden we je natuurlijk altijd per email, telefoon of WhatsApp op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom je site of marketingcampagne.

Is uw vraag hier niet beantwoord?